Radioactive girl zegt ‘Hoera!’


plaatje voor radioactive girlBegin oktober zijn we op bezoek geweest bij de professor voor de uitslag. Het thyreoglobulinegehalte (Tg) was dit keer onder de drie en dat is goed! Dit eiwit geeft namelijk aan of er enige schildklieractiviteit in mijn lichaam aanwezig is. Aangezien ik geen schildklier meer heb zou dit praktisch 0 moeten zijn. Als de waarde van de Tg onder de 3 is staat dit gelijk aan onmeetbaar en dat is dus positief.

Okee, er kwam een kleine kanttekening bij. Ik maak sinds een jaar antilichamen tegen de Tg aan en dat vertekent de uitslag. De artsen kunnen alleen niet aangeven in hoeverre deze antilichamen de uitslag vertekenen. Maar ach, het is goed nieuws!

Over een half jaar wordt dit onderzoek herhaald. En dat zal volgens mij nog wel jaren duren. De professor gaf ook aan dat ze nooit met zekerheid kunnen zeggen dat de kankercellen verdwenen zijn.

Vanaf het ziekenhuis naar de lekkerste banketbakker van Nijmegen: Strik. Hier hebben we allebei een heerlijk gebakje uitgezocht om thuis met een pot thee van te genieten. Ook willen we nog een keer uit eten om de goede uitslag te vieren. Dat moeten we nog plannen.

 

 

Oorspronkelijk geplaatst op 18-10-2007 12:16 door Tante Til op tantetil.vkblog.nl

 

Vergelijkbare berichten