Dromen over ons terras (april 2024)

Het duurt waarschijnlijk nog maanden tot ons appartement klaar is. Sinds het faillissement van eind oktober liggen de werkzaamheden voor Skola nog steeds stil. De garant-staande aannemer is nog steeds bezig met inventarisatie en uitzoeken of hij er genoeg geld is om het af te maken. We hopen eind van het jaar toch eindelijk te kunnen verhuizen.

Om het leuk te houden (en nergens naar uit te kijken) ben ik bezig met het bedenken van een invulling van ons terras. Ons appartement is op de begane grond en we hebben een terras van 7 meter breed en 3 meter diep. Aan het einde van ons terras ligt de gemeenschappelijke tuin. In de gezamenlijke tuin, precies bij ons terras, staat een grote kastanjeboom. Dit betekent dat wij waarschijnlijk weinig zon op ons terras zullen hebben.

foto van 24 november 2021

Ik wil aan de linker- en rechterkant van het terras plantenbakken met daarin bloeiende planten. Op de website van Bloemenpark Appeltern heb ik plaatjes van planten bekeken in de plantenencyclopedie. De planten die ik leuk vind staan hieronder. De komende tijd ga ik de kenmerken van de planten bekijken (standplaats (zon of schaduw), kleur, hoogte, groenblijvend of niet). Het is in ieder geval leuk om over kleur e.d. na te denken.

De planten hieronder staan alfabetisch op hun officiële naam

Vergelijkbare berichten