Bij Skola kijken en eerste VvE-vergadering (10 juli 2023)

In maart 2022 kochten we appartement Midnattssol, een nog te bouwen appartement, in het project Skola (Rotterdam). Skola, de naam zegt het al, is een oud schoolgebouw. In dit schoolgebouw in de wijk Bloemhof worden 10 appartementen gemaakt. De verkoper is Bout & Bint en de aannemer is Mainstaete. Bekijk alle blogjes over de voortgang hier.

Maandag 10 juli

Vanavond is de allereerste VvE-vergadering van Skola Rotterdam. We zijn hiervoor speciaal vanuit Antwerpen een dagje naar Rotterdam gereisd. Lees hier wat we de rest van de dag gedaan hebben.

De VvE voor Skola is blijkbaar in 2021 al opgericht, maar wij, als bewoners, weten hier nu pas van. De avond is voorbereid door de tijdelijke beheerder. Zij staan op dit moment ingeschreven als bestuurder voor deze VvE. Het was een fijne vergadering. Over het foutje in de splitsingsakte werd aangegeven dat de betreffende bewoner contact moet opnemen met de notaris om dit te laten rechtzetten. Dat heeft deze bewoner vanmiddag gedaan en de notaris gaf aan dat deze correctie door hem al was doorgevoerd. Blijkbaar vond de notaris het niet nodig om dit aan de kopers/bewoners door te geven. Heel vreemd, want de splitsingsakte is belangrijk voor eventuele verkoop van de appartementen.

Vergelijkbare berichten