Keukens kijken bij Keukenvision (maart 2022)

Vrijdag 11 maart 2022

Vanmiddag zijn we naar Keukenvision in Dordrecht geweest. Het bouwproject Skola werkt samen met dit keukenbedrijf. We hoeven de keuken hier niet te kopen, want de keuken mag casco opgeleverd worden. We zijn benieuwd wat ze aan keuzes hebben.

Zonder auto is het best een lange reis om hier te komen. Vanaf metrostation Coolhaven (kwartiertje lopen vanaf huis) namen we de metro naar Blaak. Vanaf station Blaak met de trein naar Dordrecht. Dan met de bus en uiteindelijk nog een kwartier lopen. De reistijd is meer dan een uur.

20220311 skola keukenvision
20220311 skola keukenvision

We zijn iets te vroeg, dus we lopen alvast een rondje door de showroom. We willen graag een blauwe keuken en we zijn benieuwd of dat mogelijk is. Het was een fijne afspraak van een aantal uren waarin de verkoper ons van alles heeft laten zien. De keuze in blauw was erg klein: het was of heel donkerblauw (bijna zwart) of een wat lichter blauw. We kozen voorlopig voor de lichtere tint. Daarbij kozen we een donkergrijs aanrechtblad. Dit zou een leuke keuken kunnen worden.

De indeling hadden we zelf al bedacht met tegen de ene muur vier hoge kasten met daarin koelkast, vriezer, oven en een nis voor koffieapparaat en waterkoker. Op de muur er tegenover, onder het raam, komen dan vier lage kasten met de kookplaat (inductie met afzuiging), gootsteen en vaatwasser.

20220311 skola keukenvision
20220311 skola keukenvision

Aan het einde van de middag gaan we naar huis met een keukenplattegrond, een 3D-tekening en een hoofd vol ideeën.

Vergelijkbare berichten