Keukens kijken bij Tulp Keukens (april 2022)

Zaterdag 2 april 2022

Vanmiddag zijn we naar Woonmall Alexandrium geweest voor een afspraak bij Tulp Keukens. Tulp Keukens heeft een eigen fabriek en kan daardoor keukens in allerlei kleuren leveren. Wij zijn heel benieuwd of we hier de perfecte kleur voor onze blauwe keuken gaan vinden.

Onze afspraak begint met thee/koffie en een gesprek over onze wensen. Door ons bezoek van een paar weken geleden aan Keukenvision weten we hoe we de indeling van de keuken willen. De medewerker van Tulp vindt dit ook een goede indeling. Als eerste gaan we een kleur uitkiezen. Op de foto hieronder zie je de kleine waaier met veel soorten blauw. Daarnaast was er nog meer keuze in blauwtinten. Erg ingewikkeld dus. We hebben ons beperkt tot de kleine waaier. Het is best lastig om de juiste kleur blauw te kiezen en je voor te stellen hoe dit er als keuken uit gaat zien.

Daarna moest er een mooi keukenblad bij gekozen worden. Wij dachten in eerste instantie aan donkergrijs, maar de medewerker van Tulp had een leukere suggestie. Namelijk een wit blad met een blauw werkje erin (zoals te zien is op 1 van de foto’s).

Aan het einde van het gesprek waren we zo tevreden met deze blauwe keuken dat we de beslissing hebben genomen dat dit onze keuken gaat worden. We hebben dus een keuken gekocht. De keuken zal na oplevering van ons appartement geleverd worden. Een paar maanden voor deze datum zal er ter plekke worden gemeten wat de exacte maten van de keuken zijn.

20220402 skola tulp keukens
20220402 skola tulp keukens
20220402 skola tulp keukens

Vergelijkbare berichten