Skola nieuwsbrief 4 (april 2023)

Vrijdag 21 april 2023

Vandaag stuurde aannemer Mainstaete de vierde nieuwsbrief over ons appartement in Skola Rotterdam. Er lijkt veel gebeurd te zijn de afgelopen tijd. De dakbedekking is vernieuwd. De dakopbouwen voor de dakterrassen van de appartementen op de bovenste verdieping staan er. De houten binnentrappen staan op hun plek. De houten kozijnen aan de schoolpleinkant zijn gerenoveerd. De bouwlift is gedemonteerd en nu kan er een slaapkamer in het trapgat gebouwd worden voor een van de andere appartementen.

De komende tijd zal er volgens de nieuwsbrief gewerkt worden aan de gevelbekleding, zal de vloerverwarming geplaatst worden en daarna de dekvloeren.

Er moet nog veel gedaan worden wat niet in deze nieuwsbrief gemeld wordt. Zoals plafonds, binnendeuren, muren tussen de appartementen, badkamers en toiletten, balustrades bij de entresols, balkonnen en terrassen, ramen aan de voorkant, warmtepompen.

In ons appartement moet daarnaast nog een entresol in de slaapkamer gemaakt worden. De buitenmuur van de slaapkamer (is nu een houten deur) moet dichtgemetseld worden en een nieuw raamkozijn moet in deze muur geplaatst worden.

Helaas krijgen we ook nu weer geen duidelijkheid van Mainstaete over hoe lang dit project nog gaat duren. Er staat ook geen uitnodiging voor een kijkdag in de nieuwsbrief. Zo’n kijkdag wordt meestal een maand van tevoren gemeld. Ik had gehoopt dat we eind mei wel weer mochten kijken naar de voortgang.

Vergelijkbare berichten