In maart 2022 kochten we appartement Midnattssol, een nog te bouwen appartement, in het project Skola (Rotterdam). Skola, de naam zegt het al, is een oud schoolgebouw. In dit schoolgebouw in de wijk Bloemhof worden 10 appartementen gemaakt. De verkoper is Bout & Bint en de aannemer is Mainstaete. Bekijk alle blogjes over de voortgang hier.

deze foto is gemaakt op 26 juli 2023

Donderdag 10 augustus

Vandaag hebben we de 3e herinnering gemaild naar Mainstaete. We hebben nog steeds geen reactie op onze mail van 19 juni over o.a. de badkamervloer.

Vrijdag 18 augustus

Vandaag hebben we de 4e herinnering gemaild naar Mainstaete. We hebben nog steeds geen reactie op onze mail van 19 juni over o.a. de badkamervloer.

De technische commissie van het Skola-project is vandaag op de bouw geweest om te kijken wat de status is van de algemene delen van het gebouw. Wij kregen foto’s van ons appartement gemaild.

Maandag 21 augustus

Als bewoners komen we er vandaag achter dat we niet hoeven te wachten op een inmeetmoment van Mainstaete. We mogen dit blijkbaar sinds begin van deze maand zelf regelen. Weer iets wat niet gecommuniceerd wordt door Mainstaete. Wij sturen direct een mail om een inmeetafspraak voor de keuken te maken voor 31 augustus.

Woensdag 28 augustus

Vandaag hebben we de 4e herinnering gemaild naar Mainstaete. We hebben nog steeds geen reactie op onze mail van 19 juni over o.a. de badkamervloer.

We sturen ook een mail voor het maken van een inmeetafspraak voor Joop Puur Wonen voor 1 september. We maken er een uitstapje naar Rotterdam van, met een overnachting.

Vrijdag 31 augustus

Vanmiddag zijn we bij ons nieuwe appartement geweest voor het inmeten van de keuken. De meneer van de keuken was er pas aan het einde van de middag, vlak voordat de bouwplaats zou sluiten. Ondertussen had ik al gebeld met het kantoor van Tulp Keukens of ze wisten hoe laat de inmeetmeneer zou komen. Wij wisten namelijk niet dat de bouwplaats om half 4 al zou sluiten. Uiteindelijk kwam het allemaal goed. Tijdens het wachten hadden we volop tijd om ons appartement en de rest van het gebouw te bekijken en foto’s te maken. We Er was eindelijk vooruitgang, maar er moet nog veel gebeuren.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.