VvE-vergadering (10 februari 2024)

In maart 2022 kochten we appartement Midnattssol, een nog te bouwen appartement, in het project Skola (Rotterdam). Skola, de naam zegt het al, is een oud schoolgebouw. In dit schoolgebouw in de wijk Bloemhof worden 10 appartementen gemaakt. De verkoper is Bout & Bint en de aannemer is Mainstaete. Op 27 oktober 2023 werd Mainstaete failliet verklaard. In onze aanneemovereenkomst staat een andere aannemer garant (Meerbouw). Bekijk alle blogjes over de voortgang hier.

Zaterdag 10 februari

Het was een grijze dag. Wij hebben voor dit weekend een hotelovernachting geboekt bij Sonder Rose en gaan er een leuk weekend van maken. Heerlijk om weer in onze eigen stad te zijn. Vanuit onze hotelkamer kijken we uit op een binnenpleintje.

We zijn vanuit Didam met de trein naar Rotterdam gegaan. Vanaf het station zijn we met de metro naar Maashaven gegaan. We hebben vanochtend een VvE-vergadering over Skola. De werkzaamheden liggen nog steeds stil. De garant-staande aannemer is nog steeds bezig (sinds november) met de inventarisatie.

Vergelijkbare berichten