Woning bekijken: Achter de kerk (Gouda)

Woensdag 13 oktober 2021

We zijn op zoek naar een nieuw huis. Een overzicht met alle blogjes over onze huizenjacht vind je hier.

Vandaag ga ik weer naar Gouda om een appartement middenin het centrum te bekijken. C. moet werken en kan niet mee.

Achter de kerk 3

advertentie op Funda

vraagprijs 325.000 euro – 107 m2 – 2 slaapkamers – bouwjaar 1860, renovatie 2006

Tekst op Funda:

Superleuk en heerlijk licht bovenhuis met gezellig dakterras, gelegen in hartje centrum. Als je beneden op het plein rondom de kerk staat, kun je niet vermoeden hoeveel ruimte en licht je in het huis treft. Echt een verrassing. Aan de voorzijde heb je door de prachtige, grote ramen ruim zicht op de levendige Tiendeweg en je baadt hier in het (zon)licht.

De indeling is als volgt:
begane grond: afgesloten/gezamenlijk entree met trappenhuis.
1e verdieping: privé-entree, praktische hal met zwarte plavuizen. Overloop met (hangend) toilet + fontein, trapkast en meterkast. Geweldige, lichte woonkamer met grote schuiframen. Een heel fijne plek om te zijn. Semi-open keuken (2006) met L-vormig composiet aanrechtblad, rvs spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vriezer.
2e verdieping: overloop met cv-kast, deur naar het sfeervolle dakterras met houten vlonders. Grote werk-/slaapkamer met vide en schuifkasten (waarin de wasmachineaansluiting is aangebracht), slaapkamer voorzijde, ruime, inpandige badkamer (2006) met grote, witte wandtegels, antraciet vloer, inbouwspots, een ligbad, douche, wastafel en hangend toilet.
3e verdieping: multifunctionele (slaap)kamer met koekoek aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolgordijn.

20211013 huizenjacht
foto van de woning
20211013 huizenjacht
straat aan de achterkant
20211013 huizenjacht
plattegrond van Funda: tweede verdieping
20211013 huizenjacht
uitzicht vanuit het appartement
20211013 huizenjacht
winkelstraat aan de voorkant
20211013 huizenjacht
plattegrond van Funda: eerste grond
20211013 huizenjacht
plattegrond van Funda: derde verdieping

De makelaar nam ruimschoots de tijd, leidde me rond in het appartement en beantwoordde mijn vragen. Dit is een erg leuk appartement met veel ruimte en bijzondere dingen. Zo heeft de slaapkamer op zolder mooie balken, is er aan de achterkant een dakterras met uitzicht. De locatie is erg goed, een paar minuten lopen naar de Markt.

Voordat we hebben besloten of we nog een tweede bezichtiging willen en/of een bod willen uitbrengen, belt de makelaar om te vertellen dat ze een hoog bod hebben ontvangen. Helaas, dan zoeken wij verder.

Vergelijkbare berichten