Woning bekijken: Veerlaan (2)

Woensdag 22 september 2021

We zijn op zoek naar een nieuw huis. Een overzicht met alle blogjes over onze huizenjacht vind je hier.

Vandaag gaan we weer met de Waterbus naar Katendrecht om een appartement te bekijken. We gaan zelfs twee appartementen bekijken vandaag, in hetzelfde gebouw zelfs. Hier lees je het blog over het eerste appartement dat we vandaag bekeken. Toen we 9 jaar geleden voor het eerst in Rotterdam op zoek waren naar een woning vonden we dit al een erg leuke plek om te wonen. Toen was er weinig te koop en dat is nu eigenlijk nog steeds zo. Het is dus best vreemd dat er opeens drie appartementen in onze prijsklasse op deze plek te koop staan…

Veerlaan 44 C

advertentie op Funda

vraagprijs 275.000 euro – 64 m2 – 2 slaapkamers – bouwjaar 1990

Tekst op Funda:

Begane grond:

Centrale afgesloten entree met dubbele lift. Apart afgesloten berging aan de achterzijde van het gebouw.

5e verdieping:
Woningentree aan de overdekte lift hal, woonkamer aan de zuidzijde met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Keuken (eenvoudige opstelling) met zitje aan het raam waar u ’s-ochtends heerlijk een kopje koffie drinkt met zicht op de Kaap. Twee slaapkamers aan de Fenixloodsenzijde, toiletruimte en nette doch eenvoudige badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en handdoekradiator.

foto funda veerlaan 44 c
foto van Funda
20210922 huizenjacht
voorkant van het gebouw
20210922 huizenjacht
uitzicht vanuit het appartement
plattegrond veerlaan 44 c
plattegrond uit de advertentie op Funda
20210922 huizenjacht
achterkant van het gebouw

Dit appartement ligt op de 5e verdieping. De makelaar leidt ons rond en beantwoordt al onze vragen. Het is een leuk appartement, maar er moet best veel aan het appartement gebeuren. We vinden het appartement leuk, maar ook een beetje saai. We gaan daarom geen bod doen op dit appartement.

Vergelijkbare berichten