Woning bekijken: Bijlwerffstraat (1)

Donderdag 23 september 2021

We zijn op zoek naar een nieuw huis. Een overzicht met alle blogjes over onze huizenjacht vind je hier.

Vandaag ga ik naar Blijdorp om een benedenwoning met tuin te bekijken. C. moet werken en kan niet mee.

Bijlwerffstraat 8 A

advertentie op Funda

vraagprijs 335.000 euro – 58 m2 – 1 slaapkamer – bouwjaar 1933

Tekst op Funda:

Entree via het karakteristiek tochtportaal naar de hal. Vanuit de hal zijn diverse ruimtes te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is ook te bereiken via de en suite deuren in de keuken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde is het een lichte woonkamer is. De en suite naar de keuken is voorzien van handige inbouwkasten. De woonkeuken is ruim opgezet en voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur als een inductiekookplaat, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is de ruime tuin te bereiken door middel van openslaande deuren. De tuin is gelegen op het zuiden en met veel liefde aangelegd. Het beschikt tevens over een berging. De ruime slaapkamer aan de achterzijde geeft eveneens toegang tot de zonnige tuin door middel van openslaande deuren. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de cv-ketel. De slaapkamer aan de voorzijde kan ook prima als home office gebruikt worden. Vanuit de hal is het toilet separaat te bereiken

20210923 huizenjacht
Bijlwerffstraat
plattegrond bijlwerffstraat 8 a
plattegrond uit de advertentie op Funda
20210923 huizenjacht
uitzicht op de tuin
20210923 huizenjacht
het his
plattegrond met tuin bijlwerffstraat 8 a
plattegrond uit de advertentie op Funda

De makelaar leidt me rond en beantwoordt al mijn vragen. Het is een leuke woning. Op papier klinkt 58 m2 als erg klein. Dat is kleiner dan we nu hebben. Maar deze benedenwoning heeft wel een extra kamer die als werkkamer gebruikt kan worden. En het heeft een geweldige tuin.

Blijdorp is een leuke wijk met veel cafeetjes en restaurantjes. Blijdorp is ook een gewilde wijk in Rotterdam. Daarom besluiten we om geen bod te doen, omdat er waarschijnlijk veel overboden gaat worden en dat hebben we er niet voor over.

Vergelijkbare berichten