Woning bekijken: Bijlwerffstraat (2)

Maandag 27 september 2021

We zijn op zoek naar een nieuw huis. Een overzicht met alle blogjes over onze huizenjacht vind je hier.

Vandaag ga ik naar Blijdorp om een bovenwoning te bekijken, in dezelfde straat als de vorige bezichtiging. C. moet werken en kan niet mee.

Bijlwerffstraat 32 B

advertentie op Funda

vraagprijs 350.000 euro – 72 m2 – 2 slaapkamers – bouwjaar 1932

Tekst van Funda:

Indeling:
Eigen opgang met trap naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Ruime hal/entree met toegang tot alle vertrekken. In de hal zijn diverse inbouwkasten verwerkt, zeer geschikt voor extra bergruimte. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, met uitzicht op de straat. Vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde is dit een zeer lichte woonkamer. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en geeft middels openslaande deuren toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het zuidoosten, waar je een groot gedeelte van de dag kunt genieten van de zon. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een slaapkamer gelegen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, staat in hoekopstelling en is voorzien van 4-pits kookplaat en afzuigkap en vaatwasser.
In het midden van het appartement bevindt zich tot slot de nieuwe badkamer, voorzien van moderne betegeling, douche in bad, toilet en wastafel.

Souterrain:
Middels een interne trap toegang tot het ruime souterrain. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier bevindt zich de 3e slaapkamer, of eventueel te gebruiken naar eigen inzicht. De oppervlakte is ca. 28 vierkante meter.

20210927 huizenjacht
foto van het huis
plattegrond Bijlwerffstraat 32 b
plattegrond uit de advertentie op Funda
20210927 huizenjacht
de straat
20210927 huizenjacht
uitzicht vanuit het appartement

De makelaar nam de tijd om mij rond te leiden en mijn vragen te beantwoorden. Het is een leuk appartement met een soutarrain. Deze ruimte is vrij donker en ik denk dat we die alleen als opbergruimte zouden gaan gebruiken. Er zijn twee slaapkamers waarvan er eentje als werkkamer gebruikt zou kunnen worden. De badkamer is slim ingericht waardoor er zelfs een bad in past. Lijkt me heerlijk om een bad te hebben. De keuken is aan vervanging toe. Alles bij elkaar is het een leuk appartement. We verwachten dat er hoog geboden zal worden en daarom besluiten wij geen bod te doen. We zoeken verder…

Vergelijkbare berichten