Op naar Schotland (14 juli 1996)

Zondag 14 juli

Vanmorgen hebben we de laatste spullen in de auto gepakt en om 1 uur zijn we vertrokken richting Rotterdam. Rond 3 zijn we bij de boot van Rotterdam naar Hull en kunnen we aansluiten in de rij. Vanaf half 5 wordt het schip geladen. We hoeven niet lang te wachten, want we staan best vooraan. De auto staat nu op deck 3, op een eerste verdieping. Best grappig om te zien. We gaan op zoek naar onze hut, 3148. De hut is klein met een stapelbed, maar wel knus.

Op het buitendek kijken we hoe het schip nog wordt volgeladen met auto’s. We gaan wat drinken met chips erbij. Speciaal voor het voetbal is er de variant Salt and Lineker 😉

Om 19 uur staan we in de rij voor het restaurant en we mogen vrij snel daarna naar binnen. We krijgen eerst een kopje aspergesoep. Daarna mogen we eten bij het buffet halen. We beginnen met de koude gerechten zoals salades en een soort paté. Daarna kiezen we uit de warme gerechten, en ik heb zin in rijst met twee soorten vlees (1 vlees in ketjapsaus en de ander in kokosroomsaus). Daarna nemen we nog wat kaasjes en we sluiten af met een ananasijsje.

In de taxfreewinkel kopen we een fles port en een fles whisky voor tijdens de vakantie. We drinken nog wat in de bar, voordat we naar bed gaan.

Vergelijkbare berichten