Het is alweer half februari en dat is een mooi moment om een jaaroverzicht te maken van de boeken die ik in 2015 heb gelezen. Het was een jaar waarin ik uitzonderlijk veel boeken heb gelezen. In totaal heb ik 203 boeken uitgelezen. Mijn doel was om dit jaar 120 boeken gelezen. Dat doel haalde ik begin augustus. Daarnaast wilde ik voor ‘Ik lees Nederlands’ 10 boeken lezen. Dat werden er uiteindelijk 34. Ook goed gelukt dus! Kijk hier voor alle jaaroverzichten sinds 2005

Wat vond ik een goed boek? 
Er zijn 7 boeken die van mij 5 sterren heb gekregen. Ik heb wel veel 4 sterren-boeken gelezen. Ik kan moeilijk uitleggen wanneer een boek 5 sterren krijgt. Het boek moet me dan verrassen of verbazen. Als ik het uit heb moet ik zoiets hebben van ‘wat? wat gebeurde er nou?’.

Wat vond ik een slecht boek?
Vijf boeken kregen van mij dit jaar 2 sterren. Sommige boeken heb ik zelfs niet uitgelezen, omdat ik het zonde van mijn tijd vond.

Niet uitgelezen

Leesclub Makkelijk Lezen

In Schiedam begeleid ik een leesclub voor mensen die moeite hebben met het lezen van Nederlands.

Leesuitdaging: ik lees Nederlands

Kinderboeken mocht ik niet meetellen.

Gelezen in januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

1 reactie

  1. Indrukwekkende lijst. Natuurlijk gekeken of er boeken bij waren die ik ook gelezen heb. 2x van Leon de Winter en Ted Lieshout.

Comments are closed.