Ik doe mee met de Tonke Dragt Leesmarathon!

Op 12 november van dit jaar wordt Tonke Dragt 85 jaar. Daarom organiseert Richard, van de website Kjoek, een Tonke Dragt Leesmarathon. Deze leesmarathon begint vandaag om middernacht en duurt t/m zaterdag 14 november. De bedoeling is om zoveel mogelijk boeken van Tonke Dragt te lezen als jij wilt.

Ik vind de boeken van Tonke Dragt erg leuk om te lezen en daarom doe ik mee. En ik maak er ook graag hier reclame voor, want het is altijd leuk als er nog meer mensen de boeken van Tonke Dragt ontdekken.

Wat moet je doen?
Boeken van Tonke Dragt lezen natuurlijk. Je mag zelf lezen, herlezen, voorlezen, samen lezen. Probeer zo veel mogelijk boeken te lezen, maar minimaal één. Op de website van Kjoek vind je meer informatie over de Tonke Dragt Leesmarathon. Hier staat ook hoe jij je kunt aanmelden!

Recensies schrijven
Van alle boeken die ik deze week van Tonke Dragt ga lezen schrijf ik natuurlijk een recensie op Ikvindlezenleuk. En iedereen die meedoet is van harte welkom om ook een recensie te komen schrijven. Het is heel simpel: je beantwoordt de vragen van het recensieformulier en ik doe de rest. Ik hoop dat we een mooi overzicht van de boeken van Tonke Dragt kunnen maken.

Wat wil ik gaan lezen?
In mijn boekenkast staan 2 boeken van Tonke Dragt, De zevensprong en Het gevaarlijke venster. Daarnaast heb ik bij de bibliotheek Aan de andere kant van de deur geleend. Ik hoop de komende week deze 3 boeken te lezen! 

Helaas heb ik niet meer boeken van Tonke Dragt. Voordat wij naar Australië verhuisden (in 2010) had ik bijna al haar boeken. Ze zijn snel meegegaan naar Australië, maar toen we weer terug gingen naar Europa heb ik ze weggegeven aan Nederlanders in Melbourne. Hopelijk worden de boeken nog veel gelezen…

Doe jij ook mee met de Tonke Dragt Leesmarathon? Welke boeken ga jij lezen?
Op Facebook kun je hier meepraten over de leesmarathon.

Vergelijkbare berichten