Apeldoorn (27 februari t/m 5 maart 2023)

We houden niet alleen van (verre) reizen maken, maar we vinden het ook leuk om van onze eigen stad te genieten. Tot 1 juni wonen we tijdelijk in Apeldoorn, in afwachting van de oplevering van ons nieuwe appartement in Rotterdam. In dit weekoverzicht van 27 februari t/m 5 maart laat ik je zien welke leuke dingen we deze week in Apeldoorn en omgeving hebben gedaan.

Maandag 27 februari

Vandaag wandelden we langs de Talens-fabriek. Het is geen familie van mij, maar ik vind het erg grappig en bijzonder om mijn achternaam zo groot te zien.

Dinsdag 28 februari

Vandaag wandelden we o.a. langs het Oranjepark. Het is te zien dat de lente er aan komt, want dit park staat vol met bloeiende krokussen.

Woensdag 1 maart

Vandaag zijn we naar Berg en Bos gewandeld. Bij Berg en Bos kozen we de rode wandeling van 6,5 kilometer. Deze wandeling gaat door een deel van het bos waar we nog niet zijn geweest. Het zonnetje scheen en het was heerlijk om te wandelen.

Zaterdag 4 maart

We waren vandaag de hele dag op tegeljacht in Amsterdam en Mijdrecht. Weer terug in Apeldoorn zijn we naar het Stadscafé gegaan omdat we zin hadden in nachos. Het was aardig druk en we kozen een hoge tafel helemaal achterin.

Vergelijkbare berichten