Ik wil sneeuw!

plaatje voor sneeuw

Het is vandaag vreselijk weer! Op het nieuws zag ik dat het in sommige delen van Nederland heeft gesneeuwd. Lijkt me een stuk beter dan deze vreselijk koude regen.

Vanochtend ging ik zoals elke morgen wandelen, maar na 10 minuten was mijn wandelbroek doorweekt en voelden mijn benen alsof iemand met steentjes tegen ze aan gooide. Ik besloot maar weer naar huis te gaan, want dit weer is wel erg slecht. Op de terugweg bleken mijn wandelschoenen toch niet helemaal waterdicht te zijn, evenals mijn waxcoat. Het staat en hangt nu allemaal in de gang te drogen. Vanavond of morgen alles maar weer waterdicht maken, want de komende tijd zal het nog wel vaker slecht weer zijn.

Ik zit nu dus lekker binnen met een muziekje aan (KinkFM), een kaarsje omdat het zo donker is en mijn computer. Zo maar lekker naar beneden, waar het wat warmer is dan op zolder, lunchen met een overgebleven pannenkoek en na de lunch studeren. Ik ga me vandaag verdiepen in kleuterwiskunde. Veel thee erbij en ik kom de dag vast wel door.

Oude reacties

JB – 25 november 2005 12:15
veel plezier vandaag 🙂
(hier sneeuw te over)

Paps – 26 november 2005 05:30
Kleuterwiskunde is toch van veel te laag niveau voor jou? Je kunt veel hogere wiskunde aan!

Dit plaatje komt van de website van Flaticon.

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 25 november 2005

Vergelijkbare berichten