Mathildes dagboek (21 april)

Dinsdag 21 april

Het is zonnig vandaag, maar er staat een erg harde oostenwind. Het gaas op de galerij maakt aardig wat geluid. We wandelen een rondje door de wijk en het is heerlijk om even uit te waaien.

20200421 dagboek
uitzicht op ons gebouw
20200421 dagboek
uitzicht over de Jobshaven
20200421 dagboek
kleine roze bloemetjes

Tijdens de lunch begon ik aan Een lied dat alleen ik kan horen van Barry Jonsberg en tegen de avond had ik het boek uit. Ik mag dit boek deze maand ook weggeven op Ikvindlezenleuk. Ik deelde deze foto ook op social media met de hashtag #ikleesthuis

20200421 dagboek

‘s Avonds heeft C. een online borrel in de woonkamer. Ik zit in de slaapkamer en kijk op Netflix naar een documentaire over Aaron Hernandez, een Amerikaanse footballspeler die veroordeeld is voor moord.

Vanavond was er weer een persconferentie van Mark Rutte. Daarin werd verteld dat basisscholen vanaf half mei weer open kunnen. Andere maatregelen zijn verlengd tot eind mei. Er mogen geen evenementen plaatsvinden tot 1 september.

Ik mis het gewone leven. Ik wil op een terrasje kunnen zitten, naar een museum kunnen of naar de dierentuin. Ik wil plannen maken voor weekendjes weg en vakantie. Maar ik ben bang dat hier voorlopig niets van kan plaatsvinden. Het voelt eindeloos…

Voor #ikkijkuithetraam maakte ik ‘s avonds een uitzicht vanaf het bed. Ik deelde deze foto natuurlijk ook in de gelijknamige FB-groep.

20200421 dagboek

Vergelijkbare berichten