Onze huurwasmachine is er (december 2022)

Maandag 19 december

Vanmorgen is onze huurwasmachine bezorgd. Tijdens de verhuizing bleek onze wasmachine veel te zwaar te zijn om twee verdiepingen naar boven te tillen. Daarop besloten we om die wasmachine naar de milieustraat te brengen. We dachten dat er het wel mogelijk zou zijn om naar een wasserette ofzo te gaan, maar dat viel tegen. In Rotterdam heb je plekken waar je zelf je was kunt doen, maar in Apeldoorn kan dat alleen bij een wasserije. En dan betaal je veel geld per kilo wasgoed.

Maar je blijkt ook wasmachines te kunnen huren. Vaak is dat voor minimaal 1 jaar, maar bij Bundles kun je een wasmachine huren vanaf 1 maand. De wasmachine wordt bij je thuisgebracht en aangesloten, en als je de huur opzegt wordt de wasmachine ook weer opgehaald. Heel handig!

Het enige probleem in ons geval is dat we geen internetaansluiting hebben, maar alleen mobiel internet. Normaal gesproken wordt de wasmachine aangesloten op een slimme schakelaar die bijhoudt hoe vaak je een was draait. Gelukkig werd er door Bundles meegedacht en kon er ook een schatting gedaan worden van het aantal wassen per week. We betalen nu 25 euro per maand. Daarvoor hebben we een Miele wasmachine die heerlijk stil is.

Vergelijkbare berichten